vrijdag 8 november 2019

Hoe kun je Beyuna producten kopen?



We werken met Beyuna producten en krijgen daarover natuurlijk ook vaak praktische vragen. Ik geef hieronder antwoord op enkele veel gestelde vragen over het kopen van Beyuna producten.

Waar kun je Beyuna producten kopen?

Je koopt Beyuna supplementen via de Beyuna webshop. In deze webshop vind je verschillende onderdelen. De homepage is een online magazine met onder meer informatie over producten, nieuws, een app die wordt beschreven en gezonde recepten. Daarnaast is er het Zoya Inspiratie magazine met regelmatig nieuwe tips voor Zoya nagellak.
Je kunt de Beyuna voedingssupplementen bestellen en gemakkelijk thuis laten bezorgen via UPS. 

Kun je Beyuna producten ook in de winkel kopen?

Er zijn weinig winkels die Beyuna producten in de schappen hebben staan. Veel mensen hebben praktische vragen over supplementen en de verschillen hiertussen. In veel winkels zie je dat er verschillende merken staan en die hebben allemaal informatie nodig. Daarom zie je de Beyuna producten niet vaak in een winkel. En als je vragen hebt, kun je die gemakkelijk online stellen aan de Beyuna distributeur. Je kunt ook naar een seminar gaan dat door Beyuna wordt georganiseerd. Dan worden veel onderwerpen in detail behandeld. Vraag gerust aan de Beyuna distributeur wanneer en waar deze plaatsvinden!

Moet je Beyuna distributeur zijn om Beyuna producten te kunnen bestellen?

Je kunt de webshop van Beyuna zien als iedere andere webshop. Dus iedereen kan online Beyuna producten bestellen! Je hoeft geen Beyuna distributeur te zijn of te worden. Het heeft wel voordelen als je distributeur bent. Dan krijg je namelijk korting en kun je een doorlopend inkomen opbouwen doordat je jouw ervaringen met Beyuna producten met anderen deelt. En als je goede ervaringen hebt, dan doe je dat natuurlijk gemakkelijk!

Geen opmerkingen: