woensdag 31 december 2008

Strak kontje komt weer helemaal in

De fraaie achtergevel van J.Lo en Jennifer Lopez zetten de dames weer aan het werk om de blikken van de heren te kunnen vangen. Want het is relatief gemakkelijk om elegant in de leggings te gaan in het voorjaar. Oefeningen helpen en deze kunnen (wat Too Stylish niet vermeldt) worden 'aangescherpt' met effectieve supplementen die het spierweefsel stimuleren en vetverbrandings-exercities nog effectiever maken.

maandag 29 december 2008

Maakt maat 42 gelukkig? Niet mijn vrouw!

Een berichtje van De Telegraaf online: Vrouwen met maatje 42 het gelukkigst - vrouw.telegraaf.nl [Gezond Leven]. Nou, Liz maak je echt niet blij met maat 42 - zij is net blij dat ze van maat 46 naar 40 is gegaan! En dan zou ze weer twee maten groter moeten gaan kijken? Twijfel. Het zegt echter wel iets over de voorkeuren van de vrouwen. Maar Liz gaat gewoon door met haar lijn! En wie haar voorbeeld wil volgen en ook ónder die grens wil komen: doe het gerust en op een verantwoorde manier.

Wijn drinken versterkt werking omega 3

Het IMMIDIET onderzoek naar eetgewoonten op verschillende plaatsen in Europa heeft uitgewezen dat een beetje wijn de werking van omega 3 in het lichaam stimuleert. Met name het effect van omega 3 op de kransslagader rond het hart en voorkomen van hartaanval is duidelijk: het helpt mee aan het voorkomen ervan. Het voedingsonderzoek heeft nu echter de aanwijzing gegeven dat matig alcoholgebruik deze werking versterkt. De werking van wijn, bier en andere vormen van alcohol kon echter niet apart worden onderscheiden. Bestel omega 3 en wijn online!

zondag 28 december 2008

Griep en voorkomen ervan...

De paar mensen die nu werken (affijn, dat zien we morgen wel weer) lijken geveld te zijn door griep en andere verkoudheden. Dat is voor ons vreemd. Het is enorm lang geleden (echt in mijn jonge jeugd) dat ik voor het laatst thuis ben gebleven met een griep. Ook voor verkoudheid ben ik minder gevoelig dan enkele jaren geleden. Wij schrijven het toe aan de supplementen Phytovite, WINOmeg3 en Protector die wij dagelijks nemen.

zondag 21 december 2008

Fit op de ijsbaan!

We helpen de ijsbaan van Nederhorst den Berg met een bijdrage en hadden daarmee de gelegenheid om op zaterdag 20 januari mensen kennis te laten maken met de manier om fitter op de ijsbaan rondjes te rijden. De organisatie daagde ons daarbij uit de ijzers zelf ook onder te binden (ik heb nooit op ijs geschaatst). Dat hebben we gedaan en na enkele rondjes met een stoel slaagden we erin om ook 'los' te schaatsen. En de volgende dag natuurlijk geen spierpijn!

maandag 15 december 2008

Energie bij het schaatsen - en er beter van worden

Een prestatie leveren in een koude omgeving, daar gaat energie in zitten! Feeling-healthy.net is daarom op zaterdagmiddag 20 december 2008 aanwezig bij de ijsbaan in Nederhorst den Berg. Daarbij laten we tussen 13.00 en 17.00 uur zien hoe je suikervrij volop energie kunt krijgen en hoe je het langer kunt uithouden tijdens een inspanning.

Natuurlijk geven we alle informatie over de productenrange. Belangrijker is dat de aanwezigen informatie kunnen krijgen hoe zij een inkomen kunnen krijgen door met Feeling-healthy.net samen te werken. Zeker in deze tijd is dat welkom!

De ijsbaan is te vinden naast de sporthal aan de Blijklaan te Nederhorst den Berg. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.feeling-healthy.net, e-mail info@feeling-healthy.net of bel 0294-741080.

Onderzoek botox en injectables - Kapsels, make-up, een nieuwe haarkleur, last van puistjes of rimpels? Beauty Nieuws.nl

Onderzoek Consumentenbond botox en injectables test op middelen en klinieken die onder de huid een stof aanbrengen die rimpels laten verminderen. Maar waarom zou je de structuur van jouw gezichtshuid laten veranderen of aantasten als dat niet nodig is? Al in redelijk korte tijd kan een goed product als een enzyme peeling, gevolgd door een activerend gezichtsmasker of een anti-rimpel serum ervoor zorgen dat de spieren zichzelf aanspannen en daardoor een natuurlijk strak gezicht ontstaat. En dat is veel minder riskant en zelfs goedkoper!

zondag 14 december 2008

Frisdranken slecht voor botten jongeren | Dieet

Een berichtje op internet van een dieetblog onderstreept dat aanvulling van mineralen ook (misschien juist) voor de jonge generatie nodig is... Frisdranken slecht voor botten jongeren | Dieet In het kort zorgt de hoge consumptie van frisdranken bij jongeren zorgt voor een tekort aan mineralen, mede doordat deze groep jongeren vaker koolhydraatrijke en proteïne-arme voeding gebruikt. En dat is belangrijk bij de ontwikkeling van botten. Als ik het zo lees zorgt het slechte eetpatroon ervoor dat ook andere noodzakelijke stoffen te weinig in het lichaam zullen worden gegeven. Aanvullen is uiteraard verstandig.

donderdag 11 december 2008

Dutch Pension Giant Breaches Minimum Cover Ratio - Het Financieele Dagblad

Dan heb je lekker lang gewerkt en uitgekeken naar jouw pensioen. En dan blijkt dat dit niet zo zeker te zijn dan al die jaren hard werken voor datzelfde pensioen leek. Dutch Pension Giant Breaches Minimum Cover Ratio - Het Financieele Dagblad Hier blijkt duidelijk dat de langetermijnvisie van het pensioen minder zeker is dan verwacht - en met de huidige levensverwachting zullen veel mensen toch enkele tientallen jaren van hun pensioen moeten leven. Affijn, in april 2009 als het plan van het betreffende penioenfonds (PFZW) wordt gepresenteerd weet u waar u het de komende jaren of de rest van uw leven mee zult moeten doen. Of moet u toch aan ondernemen gaan denken om uw inkomen te vergroten?

maandag 8 december 2008

De kracht van visolie

Een korte mail die ik vandaag ontving. Iemand had een zoontje, die last had van exzeem. En daarmee in een isolement terechtkwam. Medicijnen geprobeerd, bij het AMC, echter geen resultaat. De volgende stap bestond uit twee dragees WIN Omeg3 visolie per dag - en het eczeem verdween! Na een onderbreking kwam het weer terug, zodat het voor de hand lag dat het de visolie was die het verschil maakte waar de medicijnen wel werden geslikt maar waar resultaat uitbleef.

'Resultaten in het verleden geven geen garantie...'

dat was de gevleugelde clausule van beleggingsproducten die nu veel minder op de radio te horen is in spotjes! En het is eigelijk niet verwonderlijk dat de financiële tussenpersonen nu meer vragen te beantwoorden krijgen. Immers: zij mogen de negatieve rendementen van de beleggingspolissen uitleggen, die zijn gekocht als een spaarpotje voor de toekomst. Die verdampen. Voor uw vermogen niet goed, uw toekomstige inkomen leidt eronder - maar met uw vragen verdient ook de tussenpersoon niets. Had hij maar in een goede markt moeten zitten... Je zult er maar mee zitten. Schrale troost is wellicht dat ook de aandelenmarkt aan zal trekken. En daarmee de pensioenvoorziening of de andere stapel met geld weer op peil gaat komen. Tenzij u zelf in actie komt en een andere bron vindt!

Wat gaat u in de toekomst verdienen?

Op gebied van inkomen staat er nogal wat op de tocht, waar u zelf weinig invloed op kunt uitoefenen. Bedrijven verkorten de arbeidsduur of sluiten als ze het al redden, uw zorgvuldig opgebouwde pensioen wordt niet geïndexeerd doordat de kassen van de fondsen leger raken, het CPB verwacht zwaar weer in het komende jaar. Geen tijd om uw baas om loonsverhoging te vragen. Heeft u wel grip op uw toekomst? Zonder al te veel ondernemerszorgen? Het kan - in de groeiende wellnessindustrie krijgt u die kans. Het belangrijkste is dat u echter het besluit neemt het heft (meer) in eigen handen te nemen. De rest wordt uw (bloeiende) zaak. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

zaterdag 6 december 2008

Levensstijlbegeleiding en inzicht in economie diabetes

Het RIVM heeft aangekondigd te overwegen levensstijlbegeleiding toe te passen bij mensen die een groot risico lopen op diabetes. De kosten hiervan zijn EUR400 voor het eerste jaar maar de winst zit 'm in verlenging van levensjaren en minder medische kosten op termijn. Alleen verwacht het programma na een jaar een gewichtsvermindering bij mensen die aan obesitas lijden van 5% te bereiken. Dat vind ik een vrij laag uitgangspunt. Binnen ons bedrijf zijn betere resultaten behaald. Ik ben zelf in 3 maanden al pakweg 6% kwijt geraakt. Ook wordt er niets gezegd over gebruik van voedingssupplementen in het programma en juist deze kunnen helpen bij het verliezen van (meer) gewicht, het bereiken van een betere suikerbalans en vermindering van eet-trek. Door het bedrijfsmodel kunnen de kosten van de begeleiding (kunnen mede door peergroupwerking plaatsvinden) verkleind.

woensdag 3 december 2008

Jetlag overwinnen met nieuwe pil...

Een leuk bericht op de site van Elsevier.nl over een pil die mensen over een jetlag kan helpen. En het mooie is dat deze nog enkele jaren op zich laat wachten. Wie voor die tijd fit uit het vliegtuig wil komen, kan het volgende recept gebruiken (zonder doktersvoorschrift): tijdens een lange vlucht gebruik je elke 3 - 4 uur drie dragees Sure2Endure en bij vluchten oostwaarts probeer je zo veel mogelijk te slapen. Daarbij kan Sleep-tite helpen om in de 'goede' slaap te komen. Op plaats van bestemming kom je het beste zo snel mogelijk in het normale ritme. Winrgy (de traditionele in combinatie met Food for Thought of de nieuwe suikervrije) houden je vervolgens op de been tijdens de eerste dag. Al deze middelen zijn op natuurbasis en staan in de Amerikaanse Physician's Desk Reference vermeld - uit ervaring werken ze. En je bestelt ze gewoon online. UPS bezorgt de bestelling binnen enkele dagen thuis. Laat dat geneesmiddel dan maar zitten...

Inkomen op korte termijn en de toekomst?

De kredietcrisis lijkt in Nederland niet al te hard toe te slaan, in die zin dat men zich niet zo'n zorgen lijkt te maken over de verliezen aan inkomens. Verschillende bedrijven, waaronder Corus en NedCar hebben hun productie teruggeschroefd en de medewerkers naar huis gestuurd, gedeeltelijk met een WW-uitkering. De pensioenfondsen kunnen wellicht de indexering (jaarlijkse stijging ter compensatie van de inflatie) verzwakken, die de regering niet wil compenseren. Een eigen bedrijf om te zorgen voor een beter inkomen kan een oplossing zijn. Wij zoeken mensen die op deze manier willen ondernemen en uit de neerwaarse spiraal willen stappen. Vraag informatie!

'Weinig verschillen in kwaliteit supplementen'

Wow! Wie gelooft de adviezen van de VGZ online gezondheids-website? Bij 'verkooppunten' op deze pagina staat bijvoorbeeld dat de prijzen van voedingssupplementen wel variëren maar de kwaliteit niet zo ver uiteen ligt... kijk er eens een onderzoek van de Consumentenbond op na, waar onder meer wordt aangetoond dat sommige producten niet eens bevatten wat wordt gezegd dat erin zit... even een andere pagina: Omega 3 vetzuren... twee keer per week vis eten waarvan een keer een vette vis als zalm is voldoende. Dat is denk ik een advies van een visboer - of iemand die geen ervaring heeft met écht goede producten. Want vrouwen die in verwachting zijn en mensen met bijvoorbeeld reuma, gewrichtsklachten of huidproblemen kunnen zeker baat hebben bij supplementen. Maar dan in een betere kwaliteit dan de 30% EPA. Die is leverbaar, zonder recept tot 88% EPA (WIN Omeg3complex). Want er is zeker verschil! En dat maakt het verschil.

Tegenvallende economie: voor hetzelfde geld meer uren

Cyber-Ark meldt dat in een tegenvallende economie de werknemers meer uren gaan maken voor hetzelfde geld. Dit om hun baan te behouden. En (in de IT) is 56% bang om hun de baan te verliezen. Voor deze sector is dat wellicht niet uniek... ondernemende mensen zitten echter niet bij de pakken neer. Er zijn volop kansen in de economie als je het aandurft het leven naar jouw hand te zetten.